Po koncercie zapraszamy Państwa serdecznie na Kolacje Walentynkową:
Pierwsze danie:
Zupa z groszkiem zielonego z jajkiem przepiórczym, pistacja i lubczykiem
Drugie danie – do wyboru:
- łosoś z koperkiem z cytryną duszony na maśle, tartelinki ze szpinakiem i nutą parmezanu, sałatka z kapustą i rodzynkami, ananasem na miodzie z pikantna chili
- pierś z kaczki z daktylem z kroplą miodu i imbiru
Deser: płonący mus truskawkowy z rozetką mrożonej śmietany i płatkami migdałów ( dodatkowo płatny 50 złotych/osoba)
oraz do wyboru:
Rozgrzewająca herbata z pomarańcza, cynamonem i malinami lub rozgrzewająca kawa z czekoladą, chili i cynamonem.
Koszt kolacji cena 130 zł od osoby,( deser dodatkowo płatny 50 złotych) rezerwacji miejsc wraz z Państwa wyborem menu prosimy kierować pod numerem telefonu: 32 284 18 37, w godzinach od 8.00-15.30.